Mapa strony
- Przerwa Świąteczna
- Dażynka - Nadbużańskie Smaki - Tradycyjna masarnia
- Kontakt - Dażynka - Nadbużańskie Smaki
- Zapiekanka z kaszanki drohickiej i kiełbasy carskiej z ziemniakami
- [PRZEPIS] Chrupiący Boczek Drohicki pieczony z miodem i musztardą
- [PRZEPIS] Spaghetti z pesto i serem Parmigiano Reggiano
- [PRZEPIS] Roladki z szynki Drohickiej ze słoninką i twarożkiem czosnkowo-cebulowym
- [PRZEPIS] Rolada z polędwiczką w sosie pomidorowym z włoskim makaronem
- Jak złożyć zamówienie na www.dazynka.pl?
- [PRZEPIS] Kiełbasa szynkowa w sosie żurawinowym z pieczonymi ziemniakami
- [PRZEPIS] Pizzerki z Baleronem Drohickim na gotowym cieście
- [PRZEPIS] Jednogarnkowe danie z Kabanosami Drohickimi
- Korzyści pakowania próżniowego wędlin z Dażynki – świeżość, smak i bezpieczeństwo w jednym
- "Kawał Mięcha" z pierwszym miejscem w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo
- Herbaty Zodiakalne – odkryj swoją idealną mieszankę!
- Włoskie makarony – Tradycja, jakość i korzyści zdrowotne
- Smak tradycji: wędliny z naturalnych składników
- Nietypowe zastosowania gęsiego smalcu
- [PRZEPIS] Letnia sałatka wege z włoskim makaronem
- Tradycyjne metody wędzenia wciąż najlepsze. Dlaczego?
- Zdrowe aspekty spożywania tradycyjnych wędlin – korzyści z jedzenia produktów bez sztucznych dodatków
- [CIEKAWOSTKI] TOP 10 niezwykłych wędlin z całego świata
- [PRZEPIS] Biała kiełbasa w whisky
- Tajemnice tradycyjnego wędzenia