Ser Nadbużański
Ser wytwarzany jest z ciepłego mleka krowiego, zaprawionego naturalną podpuszczką cielęcą z dodatkiem ziół, przypraw, nasion i warzyw. Produkt jest smaczny, zdrowy, delikatny, bez konserwantów i polepszaczy smaku, solankowany, dojrzewający.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Nowy produkt
Ser wytwarzany jest z ciepłego mleka krowiego, zaprawionego naturalną podpuszczką cielęcą z dodatkiem ziół, przypraw, nasion i warzyw. Produkt jest smaczny, zdrowy, delikatny, bez konserwantów i polepszaczy smaku, solankowany, dojrzewający.
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności:
Polecany jako dodatek do sałatek, zapiekanek, pizzy, sosów, zup. Jego trwałość można przedłużyć zalewając pokrojony w kostkę ser dobrą oliwą. Coraz częściej gości na stołach wiejskich w tzw. Kąciku serowym uatrakcyjniając uroczystości rodzinne i nie tylko. Nieodzowny atrybut do wina.
Zdobywca wielu nagród: