Ser Nadbużański dojrzewający, pokrojony w kostkę, zalany oliwą, wzbogacony ziołami, oliwkami i papryczką chili.Świetny dodatek do sałatek.
Ser wytwarzany jest z ciepłego mleka krowiego, zaprawionego naturalną podpuszczką cielęcą z dodatkiem ziół, przypraw, nasion i warzyw. Produkt jest smaczny, zdrowy, delikatny, bez konserwantów i polepszaczy smaku, solankowany, dojrzewający.
Ser dojrzewający, śmietankowy, zaszczepiony białą i niebieską pleśnią o bardzo wykwintnym smaku.Ze względu na dłuższy okres dojrzewania, możliwy jest dłuższy czas oczekiwania.
Ser Nadbużański dojrzewający poddany procesowi wędzenia zimnym dymem z olchy, naturalny i wielosmakowy. Rewelacyjnie prezentuje się i smakuje w kąciku serowym podczas uroczystości. Uczta dla smakoszy.
Przysmak wytwarzany zgodnie z rodzinną PILNIE STRZEŻONĄ recepturą na bazie domowego twarogu. Posiada oryginalny ostry smak, jest bardzo trwały, pyszny z razowcem i kawą na śniadanie.