Garmażerka Jest 13 produktów.

na stronę
  • Wyrób w pełni tradycyjny, mięso i podroby ręcznie krojone w naturalnej galarecie, aromatyczny, wyrazisty smak czosnku, liścia laurowego, majeranku i świeżo zmielonego pieprzu. Z domowym chrzanem palce lizać.

  • Tradycyjna kaszanka wieprzowa, parzona z dodatkiem kaszy jęczmiennej i gryczanej. Wyrób garmażeryjny charakterystyczny dla regionu Drohickiego. Doskonale smakuje podsmażona na patelni z cebulką.

  • Kiełbasa drobno mielona z mięsa wieprzowego, parzona z wyczuwalnym zapachem gałki muszkatołowej i kolendry.Wzbogacona suszonymi pomidorami i bazylią. Doskonała na domowe hamburgery.

  • Tradycyjna, długo gotowana galaretka bez dodatku sztucznej żelatyny.

  • Pasztet wieprzowo-drobiowy z dodatkiem jaj własnego przyzagrodowego chowu oraz naturalnych przypraw sporządzony wg receptury prababci Janiny Putkowskiej  i zgodnie z tradycją pieczony jest w piecu chlebowym. Dzięki temu ma niepowtarzalny smak i aromat. Uwielbiają go zarówno dzieci jak i dorośli.

Pokazuje 1 - 5 z 13 elementów