Wędliny Jest 24 produktów.

na stronę
  • Szynka wykrojona z płatem słoninki, leżakująca w solance, wędzona olchą, NIEODPARZANA. Odrobina słoninki pozostawionej na szynce gwarantuje jej wyjątkowy smak i soczystość. Szynka nagrodzona I miejscem w XV edycji konkursu „Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów” w wojewódzkim etapie.Otrzymała kulinarną statuetkę "PERŁA" podczas targów POLAGRA FOOD...

  • Jeden z najcenniejszych elementów półtuszy wieprzowej, delikatnie wędzona o naturalnie wykwintnym smaku. Ozdoba wiejskich stołów i rozkosz dla podniebienia.

  • Bogactwo smaku w jednej porcji udźca indyczego. Delikatnie wędzony i parzony.

  • Paski mięsistych żeberek uwędzonych tradycyjną metodą (drewno olchowe). Doskonałe na stół wiejski, ale również do grochówki, barszczu ze szczawiu czy żurku. 

Pokazuje 21 - 24 z 24 elementów