Schab wieprzowy peklowany od kilku do kilkunastu dni w zalewie, delikatnie wędzony w zimnym dymie, lekko łososiowy, dojrzewający o naturalnym smaku tradycyjnej wędzonki, który idealnie łączy się z pieczywem.
Schab wieprzowy peklowany od kilku do kilkunastu dni w zalewie, oprószony przyprawami, delikatnie wędzony w zimnym dymie, NIEODPARZANY, lekko łososiowy, dojrzewający. Wyrazisty smak wędzonki wzbogacony przyprawami. Smak z charakterem.
Schab wieprzowy delikatnie solony, obsypany barwnymi, naturalnymi przyprawami, pieczony w tradycyjnym piecu chlebowym. Ze względu na ciekawy wygląd i szlachetny smak polecany na kanapki i jako danie obiadowe.
Produkt wieprzowy przygotowany według domowej receptury, w cienkich naturalnych osłonkach. Nie zawiera konserwantów i dodatków chemicznych. Lekko odymiony dymem z olchy i delikatnie parzony. Idealny dla MALUCHÓW i nie tylko.
Szynka wieprzowa leżakująca w solance, wędzona olchą, NIEODPARZANA, delikatnie dojrzewająca. Zadowala gusta wszystkich, którzy oczekują od wędlin tego, co najlepsze.