Kiełbasa wieprzowa, grubo mielona, bardzo chuda, pikantna z wyrazistą nutą jałowca. Wędzona gorącym dymem, nieodparzana.
Kiełbasa wieprzowa, grubo mielona, chuda, przyprawiona jedynie świeżo mielonym pieprzem i jałowcem. Poddana długiemu procesowi suszenia uwydatnia smak dodanych przypraw.
Wyjątkowy smak szlachetnej wędliny dojrzewającej wykonanej z wyselekcjonowanych kawałków szynki, wzbogaconej naturalnymi przyprawami, ze szczyptą bazylii i gałki muszkatołowej, tradycyjnie wędzonej zimnym dymem. Wykwintny smak kindziuka jest efektem długotrwałego procesu podsuszania. Doskonała przekąska.
Delikatne, chude mięso, lekko wędzone i parzone, polecana osobom dbającym o dietę. Doskonały dodatek do sałatek.
Polędwica wieprzowa dojrzewająca, oprószona naturalnymi przyprawami. Swój smak, aromat i delikatność zawdzięcza długiemu procesowi suszenia.Rarytas na polskich stołach.