Wędliny Jest 24 produktów.

na stronę
  • Karkówka wieprzowa, najpierw leżakująca w zalewie solankowej, a następnie tradycyjnie wędzona drewnem olchowym, NIEODPARZANA, dojrzewająca. Baleron jest kruchy, delikatny w smaku, a w miarę dojrzewania tłuszczyk nadaje mu wyrazisty, głęboki smak wędzonki.

  • Boczek wieprzowy leżakujący w zalewie solankowej, tradycyjnie wędzony olchą, NIEODPARZANY o naturalnym smaku i zapachu domowej wędzonki. Świetnie nadaje się do barszczu, żurku, jajecznicy.

  • Boczek wieprzowy leżakujący w zalewie solankowej, ręcznie nadziewany świeżym czosnkiem, oprószony naturalnymi przyprawami, wędzony olchą, NIEODPARZANY. Wyjątkowy smak i aromat wędzonki uzyskany jest dzięki użytym przyprawom.Boczek wyróżniony w konkursie na najlepszy produkt lokalny pt. "MÓJ RYNEK - MÓJ PRODUKT 2015" przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. 

  • Kabanosy wieprzowe w naturalnej osłonce, wędzone olchą. Szczypta kminku i gałki muszkatołowej oprócz tradycyjnych naturalnych przypraw sprawia, że mają niepowtarzalny smak i aromat. Wspaniałe jako przekąska w podróży, doskonała dekoracja wędlin.

Pokazuje 1 - 5 z 24 elementów